2 Eylül 2015 Çarşamba

Osmanlı rothschild ailesi savaşı




savaş
Paylaş

 
ABD’nin dünya politikasını kontrol eden İngiltere’dir.ABD’de önemli kararlar İngiliz diplomatların kararıyla alınır.
Mart 2011… Londra’da bir konferans… Profesör İlber Ortaylı Turkish Forum UK’in konuğu olarak kürsüde konuşuyor;
“ABD’nin dünya politikasını kontrol eden İngiltere’dir.
ABD’de önemli kararlar İngiliz diplomatların kararıyla alınır. Ve onların izni, haberi olmadan adım atmaları mümkün değildir.”
Konuşmanın sonunda gelinen noktada “Fransa ve Almanya’yı harcayabiliriz ama İngiltere’yi asla” diyor Prof. İlber Ortaylı.
Günümüzde Anglo Sakson “İngiliz” anlamında kullanılmaktadır. İngiliz soyundan gelen beyaz ırkların tanımıdır. Ve bugün dünyayı parmağı ile oynatan güç olarak görülen ABD’yi yönetenler ülkedeki Anglo Saksonlar’dır. Yani koyun postuna bürünmüş İngilizler’dir. İsrail’i kurup, Araplar’ın başına bela eden de onlardır. Biz “Kahrolsun ABD” deriz, İsrail’e öfke kusarız. Ancak ikisinin de perde arkası sahibi İngilizler’dir.
ABD’yi dünyada etkileyecek tek güçtür Londra. Ve Washington’un da dünyada danışacağı tek ülke İngiltere’dir.
Muazzam bir sistem kurulmuştur.
İngiliz AKLI hep perde arkasında kalıp, parsayı toplamaktadır. Tarihten gelen müthiş bir tecrübeleri vardır bu konuda. Mesela Ortadoğu ve Afrika’da sömürgeciliğini dikte ettirmek istediğinde karşısına “Müslüman dünyanın İngiliz öfkesi” çıkmıştır.
Bu öfkeyi bertaraf etmek için Osmanlı topraklarına dalıp gizlice paralı Müslüman asker toplamıştır.
Sultan Abdülhamid İngiliz Ordusu’na katılmak isteyen Türk subaylarını yakalayıp, sürgüne göndermiştir. Adamlar böyle çalışıyor. Güney Afrika’da Müslüman halkı ve Hintli-Filipinli Müslümanlar’ı Hollandalılar’la girdikleri savaşta nasıl İngiliz üniforması ile cepheye sürdüklerini dün yazmıştım. İşte o AKIL bugün yaşanan tüm savaşlarda var gibi görünüp ABD ve İsrail’i piyon gibi kullanarak oturduğu yerden inanılmaz kazanımlar elde ediyor.
Londra’ya bu aklı veren güç ise, Kraliçe’nin akrabaları ve yıllarca Buckhingham Sarayı’nın yaverliğini yapan İngiliz ve ABD Merkez Bankaları’nın PATRONU Rotschild Hanedanı’dır.
Muazzam bir girdap kurup, ülkeleri bunun içinde istedikleri gibi çevirerek, gerekirse boğmakta ve mallarını ganimet olarak almaktadırlar. Obama geçtiğimiz haftalarda Suudi Arabistan’ı ziyaret etmeden önce röportaj vermiştir. Yola çıkarken “Suudi Arabistan’da büyük insan hakları ihlalleri var” diyerek sopa göstermiştir. Ölü evine taziyeye giden bir Başkan’ın yolda diplomatik teamüller dışına çıkması şaşkınlıkla karşılanmıştır.
Obama Anglo Sakson olmayan iki ABD başkanından biridir. Ve ölen Suudi Kral’ın yerine gelen yeni Kral “Yaşasın Anglo Saksonlar” kafasında bir uşaktır.
Suudi tahtını İngilizler’e kaptırma öfkesi, Obama’yı ölü evine giderken, krallığı suçlama noktasına getirmiştir. ABD’de İsrail’in çıkarları için kurulan en etkili lobi AIPAC’ın başkanı Mitchel Bard birkaç yıl önce “Arap lobisi” adlı bir kitap yazmıştır.
ABD’ye milyarlarca dolarla giren Suudilerin, İsrail lobilerini geçtiğini iddia etmiştir bu kitapta. Ve o kitap çıktıktan bir süre sonra ABD 126 milyar dolarlık silah satmıştır Arap ülkelerine. Londra’ya bağlı ABD’li Paradorların kasası şişmiştir fena halde.
Londra’nın da yarısı ve en ünlü iki sosyete semtinin tamamı Arap’tır. İngiltere sessizce müdahale etmiştir şimdilerde Suudi sarayına. Ve göz dikmiştir petrolden fışkıran milyarlarca dolara. Buna en çok sevinen, Obama düşmanı İsrail Başbakanı Netenyahu’dur.
İsrail’de bir Haham “IŞİD bizim için Tanrı’nın lütfü, krallığımızın koruyucusu” diye dualar etmektedir.
ÜST AKIL, IŞİD’i dün Kobani’ye, bugün Kerkük’e sürmektedir. Yarın Suudi Arabistan’a çevrilecek bir sopa olarak ensede hazır bekletmektedir. Dedik ya Anglo-SAKSON aklı bu konuda acayip deneyimlidir. Ve yüzyıldır bizim de içimizdedir. Ne olduğunu anlamadığımız için, bizi Türk-Kürt, Sünni-Alevi, Laik-Anti laik diye bölüp birbirimize kırdırmakta, Londra’dan telefonla yönetme dönemi bitmesin diye yırtınmaktadır.
Nasılsa Kraliçe’nin yanında dünyayı soyan finans imparatorları vardır. Bir bakarsınız borsanız yükselirken matematiğe aykırı bir şekilde dolar da zıplayıverir bu ülkede. Petrol fiyatlarındaki düşüşten kazandığınız 17 milyar doları “Hüüp” diye çekiverirler içlerine. Nasılsa bu ülkede dolar toplayacak bankaları ve onlara çalışan TÜRK görünümlüler çoktur. Ne demişti Profesör İlber Ortaylı; “İngilizleri asla harcayamayız.” Yoksa bizi fena harcarlar!!!
Bekir HAZAR
TAKVİM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder