27 Ağustos 2015 Perşembe

Çanakkale Boğazı’ndan geçip Osmanlı’yı tarih sahnesinden silecekler.



Çanakkale Boğazı’ndan geçip Osmanlı’yı tarih sahnesinden silecekler. Filistin’e giden yol, Çanakkale’den geçer.

katır bölüğü
Paylaş

 

Fincancı katırları

 Rusya’da yaşayan bir adam…

Adı Vlademir Jabondinsky
Büyük hayaller içinde yaşıyor.
Filistin’de Yahudi bir devletin kurulması için yanıp tutuşuyor. “Hayalimin gerçeğe dönüşmesinin tek yolu var.
Filistin topraklarına sahip Osmanlı’nın yeryüzünden silinmesi
” diye düşünüyor.
Ve derken 1. Dünya Savaşı patlak veriyor.
Savaşın henüz ilk günleri.
İstanbul’a koşuyor hemen.
Osmanlı’yı savaşa sokan ve parçalanma sürecini başlatan Jön Türkler’e, İttihatçılara minnet duyarak hem de.
Bir gazete satın alıyor hemen.
Tüm varlığı ile medya üzerinden Jön Türkler’e destek veriyor…
İngilizler, Rus Yahudisi Jabondinsky’i hemen keşfediyor. Buluşuyorlar ve karşılıklı görüşmeler başlıyor. Osmanlı’yı yıkacak her gücü, bir yaprak dahi olsa İngilizler kaçırmıyor. Jabondinsky Mısır’a geçiyor, Gabari göçmen kampında Joseph Trumpeldor ile tanışıyor. Filistin’de Yahudi Devleti hayallerinden bahsediyor.
Trumpeldor ona şu cevabı veriyor; “Osmanlı’yı yıkmak için Filistin’de savaşmamıza gerek yok. İngilizler ve Ruslar, aralarında anlaştılar.
Çanakkale Boğazı’ndan geçip Osmanlı’yı tarih sahnesinden silecekler. Filistin’e giden yol, Çanakkale’den geçer. Oraya göndereceğimiz bir birlik, Filistin’in kapılarını Yahudiler’e ardına kadar açar.
” İngiliz’in bu çağrısı üzerine Rus Vlademir Jabondinsky SİYON KATIR BİRLİĞİ‘ni kuruyor. Bu birliği İngiliz subaylar eğitiyor.
Siyon KATIR Birliği Çanakkale’ye gönderiliyor. İngilizler’e yiyecek taşıyor.
Sebdülbahir’e ayak basar basmaz kendilerini savaşın içinde buluyorlar.
İki ateş arasında kalan katırlar ürküyor.
Türk siperlerine doğru koşuyor.
Türk topçusu ateş açıyor, 8 Yahudi er ve 47 katırı öldürüyor. Yenilgiye rağmen Jabondinsky mutludur. Filistin’e giden yol açılmıştır. Çünkü İsrail’i kuran Balfour Bildirisi ilanını, Çanakkale’ye giden Siyon Katır Birliği’ne borçludur.
Unutulmamalıdır ki bugünkü Filistin işgalinin temeli, Çanakkale’de savaşan Siyon Katır Birliği tarafından atılmıştır.
Mısır’da Siyon Katır Birliği’ni eğiten İngiliz Albay Peterson, Filistin’de kurulan lejyona liderlik etme görevini de üstlenir.
Bu lejyonun bireyleri, Çanakkale’de Türklere kurşun sıkan Siyon Katır Birliği’nin muharipleridir. 1918 yılında Londra’da bir resmi geçit düzenleyen lejyon, gemilerle İskenderiye’den Filistin’e gönderilir.
Yahudi lejyonu, Türk ordusunu doğrudan vuracaktır. Yahudi liderler, bu lejyon için; “Çanakkale’deki Siyon Katır Birliği oğlumuzdu; bu lejyon ise torunumuzdur.” diyeceklerdir.
Tüm bu bilgiler, Sara Gürbüz Özeren’in piyasaya çıkan yeni kitabı “Vatanın Kilidi Çanakkale” adlı eserde belgeleriyle yer alıyor. Evet dün Çanakkale’de bu ülkeye, Rus vatandaşı Yahudi Vlademir Jabondinsky’nin kurduğu birlikteki katırlarla saldırdılar. Ve bugün aynı AKIL, yeni katırları terörle sahaya sürüyor. Takvim dün de bugün de yazdı. Terör örgütüne Okmeydanı’nda düzenlenen operasyonda bir adam yakalandı. O İngiliz vatandaşı bir Alman olup Polonya asıllı bir Yahudi aynı zamanda da… O bir ajandı… Adı; Stephan Shak Kacynsky
100 yıl önce Rus-İngiliz katırcı Jabondinsky… 100 yıl sonra İngiliz-Alman katırcı Kacynsky… Sahaya sürdükleri katırlar ölüyor… Kazanan hep onlar oluyor.
Unutmayın… Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman Almanya’ya gitse Okmeydanı karışıyor. Fox’un patronu medya BARONU Murdoch’un sahibi olduğu ve milyonlarca dolar yatırım yaptığı internet haber sitesi muhabiri Amerika’dan uçağa atlayıp İstanbul’a geliyor. Ve Okmeydanı’ndaki o teröristlerin elebaşlarına iki dakikada rahatlıkla ulaşabiliyor. İsrail ve Tel Aviv’den o teröristlere para yağdığını dün yazmıştım bu sütunlarda. Yıllardır dışarıya bağımlı yaşayan TÜRKİYE, son yıllarda zincirleri birer birer kırdıkça birileri içeriden taşeronları öne sürüyor. Alet olan oluyor…
Ama; Ne olursa olsun, YENİ TÜRKİYE’den artık FİNCANCI KATIRLARI fena halde ürküyor… Ve ürktükçe de üzerimize geliyor.
Gelmeye de devam edecek…
Ecdadı unutmayalım…
Ürken ve üzerlerine gelen Siyon Katır
Birliği’ni Çanakkale’de telef etmişti. bekir  hazar/takvim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder