24 Temmuz 2015 Cuma

The Stages of Twin Flame Relationships (Ruh ikizi) ilişkilerinin gelişimi ve aşamaları



Twin Flame (Ruh ikizi) ilişkilerinin gelişimi ve aşamaları

Tanışma ve Geçici Spirituel Uyanma:
İkizler ruh levelında birbirini tanır, ve daha önceden tanışmış gibi hissederler. Senkronize olayların gelişiminde, kalp çakrası açılır. İki ruh da, üçüncü bir birleştirilmiş enerji seviyesine geçerken, yüksek bir bilinç ve anlayış seviyesine yaklaşır.
Tanışma ve geçici uyanma evresinin amacı: İki ruhun da yaşam amaçlarını hatırlatmak, ve ikisini de yuksek bir bilinçte uyandırmak.




Test Evresi:
İlk uyanış (aydınlanma) evresi biter, ve ego (düşük bilinç) tekrar canlanmaya başlar. İkizlerden biri veya ikisi de “eski model” ilişki kalıbına girmeye çalışır, ki bu çift olma yada ilişki içinde olma durumu, tamamen egosal arzular ve yanlış öğrenilmiş duygu kalıplarına tekamul eder. Çatışmalar başlar, İkiziler birbirlerinin ve ilişkilerinin “nasıl olmaları gerektiği” yle ilgili onlara kabul ettirilen değerleri, tekrar düşünürler. İki ruh da simultane bir şekilde ilham dolar ve birlikteliğin gücüyle sendelerler hatta yıkılırlar. Şüphe boy gösterir, ikizlerden biri veya ikisi sevdiğini eleştirir yada şüphe duyar.
Test evresinin amacı:
İlişkilerle ilgili, tarihi geçmiş zihinsel konseptleri yükseltmek ve zemini temizlemek.
Kriz:
İkizlerin krizi, ya aşk ve ilişkilerle ilgili egosantrik inanışları, yada birbirlerini reddetmek olacaktır. “Düşük bilinç” veya ego bazlı inanışlardan ve arzulardan, anksiyete ve inatçılıktan sıyrılmış birey, daha yüksek bir sevgi ifadesi seviyesine yükselecektir. Korku, birçok disfonksiyonel duyguyu tetikleyerek, bu noktada ortaya çıkabilir. Bu duygu kalıplarına bağlı kalındığı sürece korkuyla yüzleşilir ve bu duygular serbest bırakılır. Korkulara rağmen, iki ruh da doğal bir döngü sonucu bir araya gelir, bağlanma, itiraf, affetme ve sevişmek için. Bu ritueller iki ruhu da daha yüksek enerji alanlarında bir araya getirir.
Kriz evresinin amacı:
İyileşme için fırsat sağlamak, mental ve duygusal bağları geliştirmek.






Kaçak Dinamiği:
İnsan ruhu doğal olarak, kutsal bir bütün haline gelmiş, ruh ikizi bilincinin, yok olmasından korkar. Acı vücudu yükselir ve eski egonun hayatta kalma mekanizmaları, veya ” fıçının dibindeki” direnç, manipulason, öfke, cezalandırma, ve yargılama gibi duygusal ve mental kalıplar yükselişe geçer. İkizlerden biri veya ikisi duygusal ve zihinsel olarak, ruhani seviyede, büyük bir acı, reddetme ve terkedilme hisseder. Ruhun taşıdığı dayanılmaz acı fiziksel olarak geri çekilmeye yol açacak veya korkuyla, iletişmin ve büyümenin önünü kapıyacaktır. Ruhlardan biri veya ikisi de aynı zamanda başarısızca, tekrar orjinalliği veya kaybolan uyumu yakalamaya çalışacaktır.
Kaçak dinamiğinin amacı:
İki bireyi de Tanrı, iyileşme ve olgunlaşma yolunda fiziksel vücutlarında ileri gitmeye motive etmek.
Teslim Olma:
İlişkinin sonucu ve yönü, kutsal bir gücün koruması altında olunduğuna inanılarak, Tanrı’ ya teslim edilir. Yazılan en iyi senaryonun doğru zamanlamayla, ilişkiyi son fiziksel haline getireceği, kabul edilir. (iki ruh da fiziksellikte uyumlanmak için, aydınlanmış olmalıdır) “Kaçak” ruha özgürlüğü deneyimlemesi ve evrilmesi için zaman verilir.
Bu aşamada, şefkat frekansı geri döner ve varlığını sürdürmeye devam eder. Teslim olmuş ruh, aydınlanmış bir birey olma yolunda hayattaki deneyimlerini yaşarken, sevdiği için kalbinde bir boşluk taşır. Bu koşulsuz sevginin sanata, müziğe, yazıya, öğretime veya başka bir servise dönüşmüş hali olarak kanallamaya (Channeling) uğrama zamanı olabilir.
Ego savaşına girmek veya geri çekilmek baştan çıkarıcı hatta direnmesi çok güç olabilir, bu nedenle birçok ruh asla Teslim olma, Yayılma veya Uyumlanma evresine geçemeyebilir. Ruh eşliliğinde yargıya yer olmadığını unutmayın. Her ruh kendi yolunda, kendi seçimleriyle, yürürken öğrenir. Koşullandırılmamış sevginiz, sevdiğiniz tarafından bilinçaltı düzeyinde hissedilecektir, ve bağları güçlü tutacaktır.
Teslim olma evresinin amacı:
İki ruhun da egodan kurtulmasına yardımcı olmak.Tanrıyla iletişmi geliştirip, düzenli bir seviyede tutmak ve neyin ne zaman olacağıyla ilgili güveni vermek.
Kendini Geliştirme, Aydınlanma ve Işıma
Ego veya düşük bilinç ölür ve onun yerini Tanrı gücü enerjisi alır. Bu tamamen bir ruhsal aydınlanmaya yol açar, kişiyi tamamen uyanmış bilincine ulaştırır. Bu romantik aşkı aramaktan çok, kutsal sevgiyi yayma evresidir. Bu aşamada teslim olan ruhun duygusal, zihinsel ve spirituel vücutları tam olgunlaşmış haline kavuşur. Başkalarına hizmet sağlayacağı, yeni yaratıcılık ve iyileştirme yetenekleri artar.
Işıma evresinin amacı:
İnsanlığı yükseltecek seviyede titreşen kişinin, vücudu ve işleri vasıtasıyla, kutsal sevginin, harici akışını kurmak.
Uyumlanma:
Bu aşamayla, iki ruh da uyanır. Evrimleşmiş yeni enerjilerini fiziksel olarak asimile ederek, biraraya gelirler ve birleştirilmiş potansiyellerinden yeni bir akış dinamiği yaratırlar. İki ruh da kalplerinin açılmasıyla, koşulsuz sevginin üçüncü enerji kanalına, diğerlerini de etkileyerek entegre olurlar.
Uyumlanma evresinin amacı:
Ruh ikizlerinin niyetlenmiş misyonunu tamamlamak. Ruh ikizi ilişkileri, koşulsuz sevginin titreşimini yaymanız için somutlaştırılmıştır.

Kaynak: The Stages of Twin Flame Relationships




The Buddhists say if you meet somebody and your heart pounds, your hands shake, your knees go weak, that’s not the one. When you meet your ‘soul mate’ you’ll feel calm. No anxiety, no agitation.
—   Monica Drake, Clown Girl

 TWIN FLAMES AND THE STAGES OF TWIN FLAME RELATIONSHIPS

.
https://drdivaphd.wordpress.com/2012/11/03/soul-mates-vs-twin-flames-and-the-stages-of-twin-flame-relationships/

1 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı ve çeviri. Ancak sayfanın sonunda yer alan Budist sözü konuyla çelişiyor. Aksine bir çok yerde "roller coaster" benzetmesi kullanılıyor. Ve bu yazıda anlatılanları bence çok daha iyi özetliyor...

    YanıtlaSil